Новини

ТМ «Нові Вікна» не зраджує традиціям і вже десятий рік поспіль радує клієнтів передноворічним розіграшем телевізора та цінних подарунків

24.12.2021 05:30



Добігає кінця непростий 2021 рік, який був сповнений нових випробувань та нововведень. І дуже приємно, що, попри швидкоплинність та мінливість часу, певні речі лишаються незмінними. Як от чудова традиція від компанії «Нові Вікна» під Новий рік проводити розіграш цінних подарунків, де головним призом ось уже 10-й рік поспіль є  LCD-телевізор з діагоналлю в 32".
Цьогоріч акцію проводили серед клієнтів компанії, які упродовж року замовляли металопластикові вікна ТМ «Нові Вікна». За словами менеджерів компанії, можливість взяти участь у розіграші отримали кілька сотень житомирян та жителів області, однак цінні призи могли дістатися лише тим, хто особисто був присутній під час лотереї, яка відбулась на святвечір, 25 грудня.
Отож, у цей передсвятковий час до офісу компанії «Нові Вікна», що на Київській, 16, завітали кілька десятків житомирян.
Щоб усі учасники мали рівні шанси отримати головний приз, розпочали розіграш саме з нього.
Отож новий LCD-телевізор  відтепер оселиться в родині Лариси Денисової. Окрім цього, пані Лариса упродовж року двічі замовляла «Нові Вікна» і обидві покупки виявилися неймовірно вдалими, адже у цей день їй пощастило стати ще й володаркою сертифікату у 500 грн на майбутню покупку будь-яких товарів ТМ «Нові Вікна»: вікон, дверей, ролетів чи фурнітури.
Інші три сертифікати у 1000, 500 та 200 гривень дісталися Дячуку Євгену, Мартинюк Олександру та Муравській Тамарі.
Що цікаво, цьогоріч жоден учасник передноворічного розіграшу від ТМ «Нові Вікна» не лишився без подарунка, адже усі інші гості свята отримали брендовані чашки. З них так приємно довгими зимовими вечорами смакувати улюблені напої, споглядаючи крізь новеньке вікно, як на подвір’ї витанцьовує хурделиця чи стугонить в шибку холодний дощ, а ти в цей час надійно захищений від непогоди і усе це завдяки тому, що своєчасно обрав найякісніші та найнадійніші вікна для своєї оселі, бо ТМ «Нові Вікна» розуміється на створенні затишку та комфорту.